perjantai 10. helmikuuta 2012

Huivilankaa

Vähän aikaa sitten haaveilin LazyKaty-huivin neulomisesta liukuvärjätystä langasta. Päätin sitten antaa sen kiilata jonon ohi ja ostin sitä varten langat. Dropsillahan on nyt sukkajuhlat ja niinpä myös Delight oli tarjouksessa. Delightissa ei meinannut oikein olla värejä, joista pitäisin, mutta lähiaikoina olen tykästynyt oranssinpunaiseen. Valitsin sitten väriksi oranssi-puna-harmaan. Katselin Delightista neulottuja projekteja Ravelryssä ja ainakin muiden neulomana tämä väri miellytti. Isoja puseroita tai jakkuja en tekisi näin rohkeasta monivärisestä langasta, mutta huivissa sitä uskaltaa kokeilla. Ainakin kerällä olen nyt tykästynyt tähän väriin, toivottavasti huivissakin väri miellyttää.

Drops Delight, väri oranssi-punainen-harmaa 13

Langan valokuvausta oli häiritsemässä osallistuvaisempi kissani. Kiitokseksi häiritsin sitten hänen päiväunille asettumistaan kameralla.


Kotoani löytyy myös toinen kissa, joka oli kuvaushetkellä testaamassa olohuoneen nojatuolin mukavuutta.


7 kommenttia:

 1. Ompas kauniin värinen lanka! Ja kisulit aina yhtä suloisia!
  -Sonja

  VastaaPoista
 2. Näyttää todella lupaavalle tuo lanka! Lutuisia kisuja <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärtääkseni suhtaudut epäilevästi monivärisiin lankoihin, kuten minäkin, joten sinulta otan tuon kohteliaisuutena. :D Vaikka makujahan on monia.

   Poista
 3. Ihanat kissat! :D Odotan innolla, millainen Lazy Kate noista langoista tulee. Ohje nimittäin kiinnostaisi minuakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat! :) Tarkoitus olisi sunnuntaina kissanäyttelyssä istuskellessani tuo LazyKaty aloittaa. Toivottavasti siis pian valmistuukin.

   Poista
 4. Oi onpas ne kisut taas niin sulosia! :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!