torstai 2. elokuuta 2012

Heinäkuun saldo

Olen elossa, vaikka blogi onkin nukkunut. Itse asiassa olen ollut enemmän elossa ja hereillä kuin pitkään aikaan. Ja käsityöt ovat jääneet paitsioon. Ihan hyvä välillä näin.

Jo monta viikkoa on ollut kesken aloittamani virkkaus, yksi neuletyö ja useampi ompelus. Viime viikolla tapahtui viimein konkreettista edistystä käsityörintamalla ja sain yhden työn valmiiksi. Se jäikin heinäkuun ainoaksi valmistuneeksi käsityöksi, keskeneräisiä riittää.


Pusero viskoosikankaasta valmistui 26.7., ohje Suuri käsityölehti 5–6/2010. Vaikka yritän tehdä huolella, mikä tekee minusta todella hitaan ompelijan, ei jälki vastaa ompelun laatuun kohdistuvia korkeita odotuksiani. Paidan malli on kaunis, mutta entä jos joku huomaa, että tikkaukset eivät ole täydelliset. Pusero on ompelujälkeä lukuunottamatta ihana, kangas on laskeutuvaa ja vilpoisaa. Kangas vaan on myös superruttaantuvaa ja tämä näkyy realistisesti myös yllä olevassa kuvassa. Tuo helman ruttuisuus syntyi pyöräilymatkan aikana. Kaunis pusero epäsiistin ruttuisena ei anna ihan toivottua vaikutelmaa.


Nappiyksityiskohdaksi valitsin joskus kirpparin nappilaarista mukaan tarttuneen kauniin yksittäisen napin.

5 kommenttia:

 1. Kaunis paita ja aivan täydellinen nappi!

  Upeat kuvat alemmassa postauksessa, varsin sopivat napit siinäkin takissa ;)

  VastaaPoista
 2. Onpas se tosiaan ihana paita!

  VastaaPoista
 3. Siis vau!!! Mielettömän upea, tosi vintagehenkinen! Pitää ehkä metsästää toi lehti käsiin!

  VastaaPoista
 4. Upea paita ja nappi on piste iin päälle.

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!