perjantai 31. elokuuta 2012

Kesälaukku

Kesälaukku valmistui kesän jo päätyttyä, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Lierihattuun kangasta etsiessä sattui eteen tämä nätti kangas. Normaalisti en käyttäisi näin söpöä kangasta, mutta kesälaukussa olin valmis tekemään poikkeuksen. Ja nyt kun laukku ei valmistunut kesäksi, pitäisi ehkä uskaltautua käyttämään laukkua muulloinkin.


Laukku valmistui 30.8.2012. Sen ohje on Suuresta käsityölehdestä 3/2012. Kokoja oli kaksi ja halusin tehdä pienemmän käsilaukun. Kuvassa laukku näyttikin käsilaukulta, mutta kaavoja piirtäessä kävi ilmi, että pienempikin laukku on todellisuudessa olkalaukun kokoa, kuva hämäsi. Tähän laukkuun mahtuu ainakin kuminauhakansio, mikä tekee siitä sopivan kokoisen myös koulukäyttöön eikä vain kesäkassiksi. Minulla kuitenkin oli jo tämän kokoisia laukkuja, joten tämä laukku ei poistanut uuden pienemmän käsilaukun tarvetta.


Lisäsin laukkuun vetoketjun, sillä en osaa käyttää laukkuja, joita ei saa suljettua. Jotta pikkutavarat pysyisivät paremmassa järjestyksessä lisäsin vuoriin vetoketjullisen taskun sekä kaksi avointa taskua.


Laukusta tuli siisti ja nätti, olen tyytyväinen lopputulokseen. Toivottavasti laukku pysyy puhtaana, vaikka kangaslaukku on aika arka likaantumiselle.

6 kommenttia:

 1. Todella kaunis kangas tuossa laukussa.

  VastaaPoista
 2. Voi mikä söpöläinen :D Olispa miunkin ompelujälki noin siistiä...

  VastaaPoista
 3. Hieno laukku. Jonkin tuollaisen minäkin tarvitsisin. Pitäisi vain löytää yhtä ihanaa kangasta kuin sinun laukussasi on.

  VastaaPoista
 4. Nätti laukku ja todella siistiä työtä! Mallikin on ihan näppärän näköinen, varmasti käyttökelponen kassi!

  VastaaPoista
 5. Hieno ja käytännöllisen näköinen laukku! Teetkö tilaustöitä? Mulla voisi olla tarvetta tuollaiselle laukulle ;)... Laita spostia jos mahtaisi onnistua tijamus @ gmail. Com

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!