tiistai 3. huhtikuuta 2012

Punaisia suunnitelmia

Kiitos kaikille Mara-huiviani kommentoineille! Olitte jättäneet niin ilahduttavia kommentteja, vaikka kyseessä olikin yksinkertainen neule.

Kääriytymishuivin jälkeen puikoille pääsi seuraavaksi jotain keväisempää, pusero bambu-villasekoitteesta. Värikin on tavallista rohkeampi oranssinpunainen. Langan ostin vuodenvaihteessa punaisen mieliteossa, silloin en tiennyt oranssinpunaisen olevan nyt muotiväri. Ainakin tällä hetkellä pidän väristä, en siksi että se on muodissa, vaan kuvittelen oranssinpunaisen sopivan minulle paremmin kuin kirkkaanpunaisen. Tuon luulon oikeellisuus jää nähtäväksi.

Viime viikolla toteutin myös pitkäaikaisemman unelmani punaisista avokkaista ja sellaiset kotiutuivat kenkäliikkeen avajaistarjouksesta.


Uusien kenkien väriin sopivan puseron hiha on jo siis puikoilla (kuvassa väri ei toistu kuten luonnossa, punaista on hankala kuvata), mutta joutuu odottamaan jatkoa, sillä ensin pitää saada toinen keskeneräinen työ valmiiksi. Työ, joka ei tällä hetkellä ihan hirveästi innosta, koska siitä ei ole tulossa täydellinen, mutta toivottavasti sentään kelvollinen.

Neulomisharrastus ja langat ovat avanneet mieleni muillekin uusille väreille. Lankaa on tullut hankittua jo aika paljon enkä halua aina ostaa samaa väriä, niinpä lankoja minulla on monipuolisemmissa väreissä kuin ostovaatteita. Nyt himottaisi hirmuisesti keskivihreää (kuten tätä), siinä värissä minulla ei ole vaatetta tai lankaa ja tiedän tuon värin pukevan punapäitä.

2 kommenttia:

 1. Avokkaat ovat tosi-tosi kauniit! Ihana väri!

  Ja mielenkiinnolla odotan, mitä tuosta palmikkoneuleesta syntyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin ovat. Vielä pitää odottaa ennen kuin tarkenen niitä käyttää, mutta kotona olen jo testaillut. :) Odotan innolla, että pääsisin myös tuota neuletta jatkamaan.

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!