tiistai 6. maaliskuuta 2012

Valinnan vaikeus

Olen aloittamassa dk-vahvuisesta käsinvärjätystä langasta hartiahuivia. Ongelmana vaan on, että minulla on kaksi vaihtoehtoa enkä millään osaa päättää kumman teen. En ole tekemässä molempia huiveja, koska en kahta isohkoa hartiahuivia koe nyt tarvitsevani, joten päätös pitää saada syntymään. Vaihtoehtoina ovat Peasant shawl ja Mara, toinen on kaunis ja toinen yksinkertaisen kaunis, molemmissa ainaoikein-pinta. Lanka on hillittyä vaaleanruskeaa. Voi jahkaaja, kun pitäisi osata päättää.

Huiveista puheen ollen, LazyKaty-huivin jälkeen mietin, että voisin käyttää Delightin tai Regia hand-dye effectin jämät pienen Daybreak-huivin tai Andrea's shawlin raidoitukseen, mutta harmikseni molemmat mallit ovat maksullisia. Pitää jättää se huivi jonnekin harkinnan sopukoihin ja jämälangat hautumaan.

Tästä uuden suunnittelusta voi päätellä, että jotain on saatu valmiiksi. Siitä kuvia sitten, kun niitä ensin saan otettua.

3 kommenttia:

 1. Peasant Shawl on se minkä minä noista kahdesta tekisin. Pitsireunus tekee huivista monikäyttöisemmän. Se kun sopii sekä arkeen että juhlaan.
  Kauniita huiveja ovat kyllä molemmat. :)

  VastaaPoista
 2. Suosittelen erittäin lämpimästi Daybreak-ohjetta. Se on ihana.

  VastaaPoista
 3. Mara on parempi :) Suloiset kämmekkäät alempana!

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!