keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Piristävää postia

Tänään päivää piristi postilaatikkoon saapuneet odottamani Designer Knitting -lehdet. Olin viime vuonna nähnyt Vogue Knitting -lehden nettisivuilla pari ohjetta, jotka kolahtivat. Noita ohjeita ei ollut saatavilla sähköisessä muodossa, joten tilasin nyt kaksi lehden numeroa, joista nuo ohjeet löytyvät.


Viime vuonna etsiessäni omistamalleni Mirasol Sawya-langalle mallia, tuli Ravelryssä vastaan tulkinta Spring/Summer 2011 -lehdessä ilmestyneestä puserosta. Tämä pääsee puikoille kesän tultua lähemmäs.

Numerossa Holiday 2011 on ihana hattu, jonka haluan neuloa itselleni. Kuvassa se näyttää kauniilta, mutta en vielä tiedä käykö se minun päähäni ja ei ihan noin eleganttiin tyyliini. Hattua en tarvitse enää täksi talveksi, mutta sitä varten on jo lanka valmiina.


Tarjouksesta alle puoleen hintaan löysin Araucania Azapaa (tämän langan myötä minusta tuli kolmannen Araucania-langan iloinen omistaja, ensimmäiset semisolidit käsinvärjätyt lankani). Alpakkaa, merinoa, silkkiä ja donegalia. Kuvassa ei voi välittää langan uskomatonta pehmeyttä! Poistossa värivalikoima oli hyvin rajoitettu, makuuni väri saisi olla hatussa tummempi, mutta ainakin vyyhdillä tämä väri näyttää nätiltä. Myöhemmin näkee sitten sopiiko tämän mallinen ja värinen hattu päähäni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi!