maanantai 10. syyskuuta 2012

Keskeneräinen kukkakassi

Kesäkuun puolivälissä aloitin virkatun kukkakassin. Ohje löytyy siis Novitan nettisivuilta ja on aiemmin ilmestynyt Novita Kesä 2009 -lehdessä. Aluksi kassi eteni reippaasti, jäi sitten muiden juttujen varjoon ja loppukesästä virkkasin loput kukat valmiiksi. Valkoinen lanka ei aivan riittänyt ja yhdestä kukasta tuli lainsuojaton käänteisillä väreillä.

Seuraavana oli vuorossa langanpäiden päätteleminen. Langat sain pääteltyä kun kesä oli jo ohi. Laukusta puuttuu nyt pohja ja yläreuna, johon kiinnitetään myös kahvat. Aioin myös ommella kassiin vuorin. Pohjan ja yläreunan ohjeet ovat näin kokemattomalle virkkaajalle hieman epäselvät ja niiden vääntäminen ei nyt innostanut. Kassintekele saa jäädä viettämään talvihorrosta. Kesäkassiksi se oli tarkoitettu, ehkäpä ensi kesäksi se valmistuisi.


Nyt syksyisempien neuleiden pariin, muulta elämältä liikenevällä vähäisellä ajalla. Kesän neulerintaman hiljaiselon jälkeen nyt taas neulominen himottaa enemmän kuin aika antaa periksi. Jotain olen aloittanut, siitä lisää myöhemmin.

5 kommenttia:

 1. Kivan näköisiä kukkia. Toivottavasti kassi valmistuu ensi kesäksi.

  VastaaPoista
 2. Kiva pikantti yksityiskohta tuo erivärinen kukka. Se tekee kassista uniikin, jotenkin erityisen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin tykkään, en pidä mitenkään epäonnistumisena tuota yhtä erilaista kukkaa. :)

   Poista
 3. Yksi erivärinen kukka on selkeästi tarkaan harkittu yksityiskohta ;)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!