maanantai 14. toukokuuta 2012

Suunnitelmia kerätolkulla

Menneenä viikonloppuna piti kyllä olla valmista blogattavaa, mutta meni vähän purkuhommiksi. Toivotaan, että ensi viikonlopuksi valmistuisi ja pääsisin uusien neuleiden pariin.

Moni on varmasti jo hyödyntänyt Dropsin toukokuun tarjousta. Niin menin minäkin hyödyntämään ja paketti saapui viime viikolla. Oli ostosten joukossa jotain ihan luvallistakin.


Olin aiemmin ostanut kuvan puuvillakankaan mekkoa varten ja tuota vielä syntymätöntä mekkoa ajattelin käyttää myös eräissä elokuun juhlissa. Mekolle kaveriksi meinasin tikutella pienen huivin ja sitä varten tarvittiin toki mekon kankaaseen sointuvaa neulelankaa. Dropsin BabyAlpaca Silkistä löytyi juuri sopiva vihreän sävy. Huivin malliksi ajattelin ehkä Annista tai Summer fliesia. Jälkimmäisessä mietityttää se, että ohje on kirjoitettu paksummalle langalle, kuinkahan onnistuisi tästä ohuemmasta? Myös Henslowe olisi kaunis, mutta taitaa ohjeen maksullisuuden takia jäädä tällä kertaa valitsematta. Kankaan väri tuntuu nyt kovin valjulta, kangasta ostaessa en vielä karsastanut beigeä. Nyt beige tuntuu tylsältä ja epäimartelevalta. Mutta eiköhän mekosta ja huivista hyvät tule!

Muista ostoksista sanotaan nyt sen verran, että minua on alkanut kiehtoa kirjoneule. Ainakin ulkonäöltään, en tiedä kuinka ihanaa sen neulominen sitten olisi, sillä siitä ei vielä ole kokemusta. Taidan aloittaa harjoitukset lapasista ensi syksynä, kun valmiin tuotteen tarve tulee ajankohtaisemmaksi, niihin on nyt lanka valmiina. Ja ettei ihan unohdettaisi suuruudenhulluutta, oli siellä paketissa lankaa myös villalegginseihin. Eipähän ainakaan neulottava lopu!

1 kommentti:

  1. Blogissani on haaste sinulle! :)
    http://nurinoikeineiku.blogspot.com/2012/05/haastetta-elamaan.html

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!