tiistai 31. tammikuuta 2012

Alku

Innostus neulomiseen on ollut kova nyt jo jonkin aikaa, ja on syntynyt halu jakaa kokemuksia muiden kanssa käsitöiden edetessä ja valmistuessa. Ainahan kommentit, neulovilta ja muilta kiinnostuneilta, ovat toivottuja ja ilahduttavat.

Opin neulomaan toki jo koulussa, aloittaen lapasesta ja edeten villasukkaan, mutta varsinaisesti vapaa-ajalla aloin neuloa vasta syksyllä 2010. Halusin mieleiseni säärystimet syksyksi ja noiden säärystimien jälkeen tuntuikin, että voisin vielä neuloa muutakin. Neulomisesta tuli harrastus ja vettä myllyyn kaataessa innostus vain kasvoi. Tähän mennessä olen ollut lähinnä kiinnostunut jakkujen ja puseroiden neulomisesta. Pääasiassa neulon itselleni, välillä perheelle, mutta ehkä sitten kun oma "pakko saada" -lista on käyty läpi, alan neuloa enemmän muillekin.

Enimmäkseen siis neulon, mutta kiinnostusta on muihinkin käsitöihin. Satunnaisesti ompelen ja virkkaan. Puutyöt myös kiinnostaisivat, mutta siihen ei ole välineitä eikä taitoja.

Johtuen useiden neuleiden koosta, ei uusia töitä valmistu joka viikko. Siksipä en vielä tiedä kuinka usein tämä blogi tulee päivittymään. Näin aluksi päivityksiä tulee kuitenkin useammin, sillä voin aloittaa esittelemällä jo aiemmin valmistuneita töitä.


Tässä siis vielä ne lokakuussa 2010 valmistuneet säärystimet Novita Floricasta. Ohje omasta päästä, suoraa joustinputkiloa omalle säärelle sopivaksi. Siitä se sitten lähti.

3 kommenttia:

  1. Kiva, että aloit pitämään blogia ja pääsee nyt tätäkin kautta ihastelemaan sinun aikaan saannoksia!
    -Sonja

    VastaaPoista
  2. Vähän noin se minullakin kävi. Olin koulussa aina puukässässä enkä ollut edes sukkaa neulonut. Ajattelin että täytyy kai elämässä yksi sukkapari tehdä, ja sitten homma lähti lapasesta. Tervetuloa mukaan bloggailemaan!

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!