torstai 13. syyskuuta 2012

Syksyneule puikoilla

Kuka arvaa tai tietää mikä tässä on tulossa?


Kuva ei tee oikeutta langan upealle petrolille sävylle. Ja minä kun erehdyin luulemaan, että lähinnä jotkut punaisen sävyt on hankala saada valokuvattaessa toistumaan oikein, mutta on niitä näköjään muitakin värejä.

Tämä aiemmin tiettyä projektia varten ostettu lanka veti puoleensa. Neulomiseen käytettävissä oleva vähäinen aika huomioon ottaen ajattelin olevan vähän hölmöä ryhtyä tätä neulomaan, mutta yllättävän mukavasti on neule lähtenyt liikkeelle. Riittävän yksinkertaista neulottavaa, ihanan sileä ja pehmeä lanka... terapeuttista.

14 kommenttia:

 1. Oon tosi huono arvaamaan tämmösiä... oisko Still Light? Ihanaa lankaa :)

  VastaaPoista
 2. Nähtyäni tänään tuon neuleen luonnossa täytyy yhtyä mielipiteeseen: täydellinen petrooli sävy. Joutuu ehkä ratsaamaan paikallisen lankakaupan DROPS-hylly, vaikka enhän minä oikeastaan alpakan neulomiseesta edes pidä (sitä paitsi inhoan sitä karvaamista).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin. Dropsin valikoima on kyllä niin laaja, että suhtaudun epäilevästi siihen, että pikkukaupasta löytyisi juuri sitä lankaa mitä lähtee hakemaan...

   Poista
 3. Still Light! Täytyy olla. Loputtomasti sileää neuletta, mutta ah, niin kaunis lopputulos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Tällä hetkellä minä nautin siitä loputtomasta sileästä. Saan vaan aivottomasti nauttia neulomisesta tauon jälkeen, ei tarvitse kuin lisäyksiä vahtia. :)

   Poista
 4. Aivan ihanan värin olet valinnut! Still light on kyllä mukava malli, munkin kaapissa on kahtena versiona :)

  VastaaPoista
 5. Ihana väri! Ja olen samaa mieltä, Still Light on kyllä terapeuttista neulottavaa.

  VastaaPoista
 6. No Still Light se tietenkin on. Otin omani tänään kaapista käyttöön.

  VastaaPoista
 7. Kuolettavan tylsä neulottavahan se on, mutta ihana siitä tulee. Omani valmistui juuri vähän aikaa sitten, joten tylsyys on tuoreessa muistissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä mitä... Enhän minä sanonut, että Still lightin neulominen olisi minusta tylsää. :D Ymmärrän kyllä miksi sitä voi tylsänä pitää, mutta juuri nyt minä nautin. :)

   Poista
 8. Still light huusi heti kun kuvan näin. Omani on suurinpiirtein samassa vaiheessa kuin tuo kuvassa oleva neule. :) Ja värikin on samaa maailmaa, tummempana tosin. :)

  VastaaPoista
 9. Sinäkin rupesit Still Lightin tekoon! :) Se on ihan mukava neule, jonka pariin voi palata myös silloin kun ei jaksa pahemmin panostaa aivotyöskentelyyn. :D Itse vaan huomasin tuon langan kanssa, että aina kun piti pidemmän tauon ja teki jotain muuta neuletta välissä, niin seuraava kierros oli jotenkin outo. Se vaan hyppäsi kummasti esiin muuten tasaisesta pinnasta. :D Oma Still Lightini on pingoittamista vaille valmis. Huuu, jännittää jo. Ihanan värin oot muuten löytänyt.

  Sinulle on tunnustus blogissani. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen huomannut, että ohut alpakkalanka näyttää helposti käsialan epätasaisuudet. Ja ne tietenkin näkyvät helpommin jos langan väri on vielä vaalea, tässä tummassa ei onneksi niin pahasti.

   Kiitos tunnustuksesta! :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!