lauantai 26. toukokuuta 2012

Kesäsuunnitelmia

Kesäloma on alkanut. Aion vapauttaa itseni koulutöistä elokuun puoleen väliin saakka. Opinnäytetyötä toki voisi tehdä kesälläkin, mutta taidan suosiolla ottaa kesän levon kannalta. Lomalomaa minulla onkin tänä vuonna ruhtinaalliset kolme viikkoa ennen kuin aloitan kesätyöt, viime kesänä työskentelin koko kesän.

Kesällä luvassa on muiden suunnitelmien lisäksi ehdottomasti neulomista. Ainakin mieli tekisi neuloa paljon, sillä syksy näyttää siltä, että neulomistahtia on pakko rajoittaa huomattavasti. Aluksi neulon kesäneuleita ja elokuussa taidan ottaa lähdön syksyn neuleisiin. Aion kaivaa esille myös kankaat ja ompelukoneen, kunhan ensin kerään siihen hieman voimia. Luvassa on myös muunlaisia käsitöitä, sillä pitäisi nikkaroida kissoille uusi kiipeilypuu.

Virkkausta kokeilen paksusta puuvillasta kesäkassin muodossa. Värit ovat luonnollisesti uusiin suosikkikenkiini sointuvat.

Drops Paris, värit luonnonvalkoinen 17 ja korallinpunainen 38

Ja koska rohkeammat värit on nyt oranssinpunaisella puserolla korkattu, jatkuu väri-iloittelu vaaleanpunaisella neuletakilla. Ihan mitä tahansa vaaleanpunaista en päälleni laittaisi, mutta tämän langan sävyyn ihastuin jo viime kesänä neuletakin mallikuvan nähtyäni. Samaa sävyä en muussa langassa löytänyt, joten tämä lanka oli pakko hankkia valmiiksi ja nyt se pääsee puikoille.

Debbie Bliss Amalfi, väri rose pink 32002

Äidin pusero on jo hyvällä mallilla, vartalokappaleet ovat valmiit. Pusero valmistunee piakkoin, mutta saa odotella varsinaista kuvausta kunnes pääsen sitä saajan päällä kuvaamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi!