maanantai 6. huhtikuuta 2015

Tuliaisia äidin kaapista

Tämmöinen tuli raahattua kotiin äidin luota. Äiti kysyi haluaisinko ja kyllähän minä halusin. Käytössä se ei ole ollut yli 25 vuoteen, joten minullakaan ei paineita ole ottaa sitä heti hyötykäyttöön. Kiinnostaisi kuitenkin. Joskus kun on riittävästi aikaa, paljon kärsivällisyyttä ja runsaasti innostusta. Niitä tarvitaan, että uskaltaa tuonne sisään sukeltaa ja käyttöohjeita tavata. Määrittämättömän ajan päästä näemme vieläkö laitos toimii.


Pikkuisen jo kantta raotin, puhtaasti kuvaustarkoitusta varten.


Samasta kaapista muovipussista paljastui tämä, kerijälaite. Eipä muistanut äiti tällaista omistavansa, eikä siten ollut tiennyt ehdottaa sitä minulle. Käyttöön se olisi päässyt jo aiemmin, sillä jokunen vyyhti on tullut käsin kerittyä. Seuraavan kerran tällä laitteella. Kun vain vielä käyttämättömänä mummon varastossa lojuvat vyyhdinpuut saisin "lainaan".


2 kommenttia:

  1. Jos on 25 vuotta majaillut kaapissa, voi olla että huoltotoimenpiteitä saa tehdä "hivenen" ennen kuin ompelemaan pääset ;) Komia kone!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä... ja kun on vielä ihan tuntematon laite minulle, niin on siinä opiskelua.. liekö sitä osaa itse huoltaakaan. Sen verran paneutumista vaatii, että vähintään kesämpään jää ellei myöhemmäksi.

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!