keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Vuoden tauko katkaistu

Cornflower-sukkani eksyivät pesukoneeseen ja kutistuivat. Tiesin kyllä, että Araucania Ranco ei ole superwash-käsiteltyä ja muillakin on kokemusta sen huopumisesta. Sukat eivät mielestäni menneet huopumisesta huolimatta pahan näköisiksi, mutta pienenivät ne kyllä. Nämä sukat eivät enää sovi minulle, eikä lähipiirissäkään ole tällä hetkellä sopivan kokoisia jalkoja uuden kokoisille sukille.


Tämä tapahtuma toimi loppusysäyksenä puikkoihin tarttumiselle ja nyt hyvässä vauhdissa ovat uudet sukat. Tosin varrettomat sopiakseen nilkkureiden ja mekon kanssa käytettäviksi.

Araucania Ranco pesukoneessa huopuneena

Vuosi on vierähtänyt siitä, kun neuloin viimeksi synttärisukat. Tämän jälkeen välillä kävi mielessä, että voisin neuloa, mutta aloittamaan asti en päässyt. Mutta nyt vuoden tauko on katkaistu! Ja tuntuu, että menossa olevien sukkien jälkeen voisin jatkaa neulomista myssyllä, joka on ollut aikomuksena tehdä viime talvena Edinburghistä ostamallani langalla. Päivittäinen tuottelias neulominen ei enää taikka vieläkään ole tavoitteena, vaan harrastuksen haluaisin elvyttää ja rauhassa neuloen valmistakin välillä saada aikaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi!