torstai 17. lokakuuta 2013

Junasukat

Vauvalle tai lapselle olen aiemmin neulonut vain yhden haalarin. Nyt pääsin neulomaan sukat tavallista pienemmässä koossa, kun neuloin lahjan erään perheen ensimmäiselle lapselle. Mallin valinnan teki helpoksi se, että tämän mallin mukaiset sukat olin nähnyt jo useammassa blogissa. Sukat näyttävät hassuilta kun ne eivät ole jalassa, mutta monet ovat kommentoineet että ne pysyvät hyvin päällä.


Vauvan junasukat

Valmistunut: 16.10.2013
Malli: Junasukat
Lanka: Garnstudio Drops Baby Merino, väri 20 harmaa
Debbie Bliss Prima, väri 35721 petrooli
Menekki: 28 ja 10 g
Puikot: 2,5 mm

Vauva oli kerennyt jo kolmen kuukauden ikään ja näin talven lähestyessä olisi hyvä, että sukat mahtuisivat vielä useamman kuukauden. Baby Merinolla 2,5 mm:n puikoilla ja 40 silmukalla syntyneet sukat vaikuttivat hyvän kokoisilta; ovat nyt sopivan väljät että mahtuvat kasvavalle vauvalle talvellakin. Saman paksuista lankaa ei varastotani löytynyt muun värisenä kuin harmaana. Koska olin päättänyt etten osta uusia lankoja myytyäni juuri ylimääräisiä kirpputorilla enkä halunnut vauvan sukista tylsiä kokoharmaita, käytin korostevärinä hieman paksumpaa lankaa.

Tämän välipalaneuleen jälkeen sitten taas takaisin isojen ihmisten sukkia neulomaan. Neulominen alkaa taas maistua paremmalle, mutta neuloosia ei nyt onneksi näy edes nurkan takaa kurkkimassa.

1 kommentti:

Kaunis kiitos kommentistasi!